Jeg har faktisk slet ikke fået lagt min opskrift ind af den hyldeblomstsaft, som jeg plejer at lave..Nu er det jo ikke sæson til at plukke hyldeblomster. Men her er den alligevel
Hyldeblomstsaft
20-30 hyldeblomstskærme
2 økologiske citroner
2 spsk. citronsyre
650 g. sukker (evt. rørsukker)
1 l vand
1. Skyl og rens skærmene, og læg dem i en stor gryde med låg.
2. Skyl citronerne, og skær dem i skiver, og læg så citronerne i gryden.
3. Bland citronsyren med sukkeret, og opløs blandingen i kogende vand. Hæld sukkerlagen over skærmene, læg låg på gryden, og lad saften trække i køleskabet i 3-4 dage.
4. Si saften, og hæld den på rengjorte flasker. (Det er faktisk også muligt at fryse saften)
2 økologiske citroner
2 spsk. citronsyre
650 g. sukker (evt. rørsukker)
1 l vand
1. Skyl og rens skærmene, og læg dem i en stor gryde med låg.
2. Skyl citronerne, og skær dem i skiver, og læg så citronerne i gryden.
3. Bland citronsyren med sukkeret, og opløs blandingen i kogende vand. Hæld sukkerlagen over skærmene, læg låg på gryden, og lad saften trække i køleskabet i 3-4 dage.
4. Si saften, og hæld den på rengjorte flasker. (Det er faktisk også muligt at fryse saften)
xoxo Miss S
Ingen kommentarer:
Send en kommentar